wat te doen tegen vliegenplaag in huis
Tien ouderwetse trucs om vliegen te verjagen Het Nieuwsblad.
Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de storende insecten. Het belangrijkste is hygiënische omstandigheden te creëren in je huis en vooral in de keuken. Laat de afwas niet staan, kuis je werkblad, leeg je vuilbakken regelmatig en laat geen voedsel achter in de open lucht.
Hoe kom ik van al die vliegen af? Tips om vliegen te bestrijden / Macrovet Weblog.
Een voorbeeld van Insecticide is Fendona. Een langwerkende insecticide wat verdunt moet worden met water en daarna kun je het sproeien op de plek van de vliegen. Het heeft een langwerkende effect van 4-6 weken tegen vliegen en insecten, in woonhuizen zelfs tot 12 weken. Maak je eigen vliegenval. Dit kun je doen door een lege frisdrankfles door midden te snijden. Giet in de onderkant een klein beetje limonadesiroop of een klein stukje worst. Zet de bovenkant van de fles er op zn kop in natuurlijk wel met de dop van de fles. De vliegen kunnen er op die manier wel in, maar niet meer uit. Je kunt de vliegen daarna buiten loslaten. Zelf vang ik het grootste gedeelte van de vliegen met een Red-Top vliegenval welke ik bij de groene container heb hangen. Binnen een paar dagen zitten er al honderden in. Na een paar weken is hij helemaal vol. Hoe voorkom ik een nieuwe vliegenplaag?
5 tips om vliegen in huis tegen te gaan Gazet van Antwerpen.
Hang er dus zeker ook eentje in de deuropening. In de Middeleeuwen werd knoflook wel eens gebruikt om heksen weg te houden, maar anno 2017 is het ook een perfect middeltje tegen vliegen. Je hoeft natuurlijk niet met een ketting van knoflook om je hals rond te lopen, enkele teentjes ophangen in huis kan al voldoende zijn.
Vliegen Oma Weet Raad.
Je huis ruikt heerlijk en de vliegen houden het niet lang vol in je huis. 5 0 0. Login om een reactie te geven.: Oma Weet Raad. Na het ophangen van spiegeltjes bovenaan de keukendeur, etc en aan een parasol blijven vliegen ook weg. 5 0 0. Login om een reactie te geven.: Oma Weet Raad. Vul een boterhamzakje met water en hang dit voor de keukendeur, bij veel last van vliegen ook nog een paar in de tuin en onder de parasol, gegarandeerd geen vlieg meer te bekennen. 5 0 0. Login om een reactie te geven.: Oma Weet Raad. Tegen vliegen: een doorzichtig boterham of diepvrieszakje met water vullen en ophangen in de deur en raamopening. Om één of andere reden komen de vliegen dan niet binnen. 5 0 0. Login om een reactie te geven.: Oma Weet Raad. Als er vliegen zijn en je wilt ongestoord eten maak dan een groot bord eten en zet die op de salontafel.Je eigen eten eet je op de eettafel.Resultaat: De vliegen laten je met rust en eten lekker wat erop de salontafel staat!
6 tips om vliegen in huis én tuin tegen te gaan.
Mocht je van meer last hebben dan een paar vliegen, dan is alleen wat knoflook ophangen en verspreiden door het huis niet genoeg. Kook de knoflook tot een bouillon. Advertentie Lees hieronder verder. Word je elke nacht lek geprikt? Deze planten houden muggen op afstand. Op de hoogte blijven? Volg ELLE Decoration NL dan op Facebook en Instagram! Deze 9 planten overleven in de badkamer. Deze planten zijn giftig voor katten. 10 x home offices waar je nu in wil werken. Advertentie Lees hieronder verder. Meer van Interieur Nieuws. 2 bestemmingen in Kroatië die je niet wilt missen. Shop nog snel deze toffe strandlakens. Advertentie Lees hieronder verder. Dit zijn de leukste design events. Op zoek naar jouw droomloft? 10x onbekende interieur en designmerken. Vijf eyecatchers om m mee te pimpen. Dit zijn de keukentrends van 2018-2019. Dit zegt de kleur van je voordeur over jou. Dit super-de-luxe hotel willen we NU naartoe. Naar deze tuinplanten heb je haast geen omkijken. 6 dingen die mensen met een schoon huis doen.
Van vliegen in huis afkomen wikiHow.
Bleekwater en gootsteenontstoppers werken vaak niet tegen een vliegenplaag in de afvoer. Als schoonboenen niet genoeg is, giet er dan een antibacterieel schoonmaakmiddel in. Meestal moet je deze producten meerdere malen binnen een paar weken gebruiken om effectief te zijn. Maak horren voor je ramen en deuren. Een van de makkelijkste manieren waarop vliegen je huis kunnen binnenkomen, is door open ramen en deuren. Als je je ramen of deuren graag openzet voor wat frisse lucht, zorg er dan voor dat je er horren voor zet om ongewenste insecten buiten te houden.
Vliegen bestrijden in huis: 6 tips bij vliegenbestrijding! Gezondr.nl.
Soms is zelfs de geur van een product al voldoende om insecten aan te trekken. Wat in dit geval kan helpen is een fijnmazig rooster in of tegen een van beide uiteinden van de leiding te maken of anders over te stappen van wasmiddel of wasverzachter. 12 augustus 2013. Ook ik heb een vliegenplaag; tijdens mijn vakantie is er in mijn huis ingebroken en van alles kapot geslagen.
15 tips waarmee vliegen vér bij je uit de buurt blijven Girlscene.
Een ventilator is ook je redmiddel tegen insecten! Vliegen blijven ver uit de buurt van dit gevaarte, dus je weet wat je moet doen als je een vliegenvrije omgeving wil hebben. Als je zeker wil weten dat vliegen jouw eten met rust laten, sluit het dan altijd af met plastic folie of doe jouw maaltje in een bakje. Het ligt niet voor niks in de drogisterij: anti vliegen-spray. De geur van dit plantje is niet alleen heerlijk, maar het verjaagt vliegen ook nog eens! Vliegen zijn namelijk niet dol op lavendel. Als je of je moeder de tuin nog een keer aan wil pakken dan weet je voor welke planten je moet gaan. Maar ook andere vormen van lavendel geurkaarsen, olie etc. Waar vliegen ook niet van houden is basilicum. Haal een aantal basilicumplantjes in huis om vliegen tegen te gaan.

Contacteer ons