fbto brilvergoeding
Vergoeding voor je bril? Check fbto.nl.
Deze regeling is mogelijk gemaakt door Specsavers. Voordelen bij Specsavers met een FBTO Basisverzekering.: Met alleen de basisverzekering van de FBTO Zorgverzekering heb je ook voordelen.: 20% korting op een complete bril. Dit geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.
Brillen en lenzen vergoeding bijgewerkt: juli 2018 Zorgwijzer.
50 per 3 jaar brillen of 80 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod. 75 per 3 jaar brillen of 125 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod.
Vergoedingenzoeker. Wat wordt vergoed? Check fbto.nl.
Zorgverlener met contract: Restitutiepolis: 100% vergoeding Naturapolis: 100% vergoeding Zorgverlener zonder contract: Restitutiepolis: 100% vergoeding van het wettelijke maximale tarief WMG-tarief of als dat er niet is 100% van het marktconforme tarief Naturapolis: 75% vergoeding van het gemiddeld door ons gecontracteerd tarief. Polisvoorwaarden basisverzekering FBTO.
Zorgvergoeding Hans Anders.
Benieuwd wat je zorgverzekeraar vergoedt voor een enkelvoudige bril, varifocusbril, lenzen en hoortoestellen? Vul hier je verzekeraar en aanvullend pakket in en je ziet of je in aanmerking komt voor een vergoeding en welke afspraken Hans Anders heeft gemaakt met jouw zorgverzekeraar.
Independer.
Aanvullende module Gezichtszorg Orthodontie FBTO.
Je declaratieoverzicht bekijk je via FBTO Zorggebruik. Je ziet welke kosten je heb gemaakt, je eigen risico en declaraties. Om het overzicht te bekijken moet je inloggen met DigiD. Lees meer over FBTO Zorggebruik. Of log direct in met DigiD.
Vergoedingen van je FBTO Zorgverzekering.
Of bekijk de polisvoorwaarden. Hierboven vind je alles over de vergoedingen in 2018. Maar hoe zat het in 2017? Dat lees je hier. Terug naar zorgverzekering. Bel FBTO 058 234 56 78. Wijzer in geldzaken. Keurmerk Klantgericht Verzekeren. FBTO schrijft een bericht.
Bril Vergoeding 2018.
Het is dus zeer lastig om in aanmerking te komen voor een brillen vergoeding uit je basisverzekering. Als je toch graag vergoedingen wilt ontvangen voor je bril of lenzen is het aan te raden om een aanvullende verzekering af te sluiten.
Zorgverdubbelaar Specsavers.
Indien uw zorgverzekeraar de declaratie afwijst, dan zullen wij achteraf alsnog aan u factureren. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. Voor VGZ, IZZ, Univé en FBTO verzekerden met een complete bril als brillenvergoeding hebben wij speciale aanbiedingen.
Geen dekking op bril waar dat wel hoort Kassa.
Hij heeft de module meteen vanaf 1 januari, dus hij heeft volgens de voorwaarden van FBTO ook geen wachttijd van 6 maanden. Zou hij dus bij FBTO blijven, kan hij volgend jaar geen bril nemen en ook dat jaar erop niet.

Contacteer ons