brilvergoeding
Bril Vergoeding 2018.
Het is dus zeer lastig om in aanmerking te komen voor een brillen vergoeding uit je basisverzekering. Als je toch graag vergoedingen wilt ontvangen voor je bril of lenzen is het aan te raden om een aanvullende verzekering af te sluiten.
Bril vergoeding zorgverzekering raquo Uitleg Geld.nl.
Bel ons 040 7513968. / Blog / Zorgverzekering / Bril vergoeding via de zorgverzekering. Bril vergoeding via de zorgverzekering. Heb je een bril nodig en wil je hiervoor een vergoeding krijgen vanuit je zorgverzekering? Dan moet je in de meeste gevallen een aanvullende zorgverzekering afsluiten.
Brillen en contactlenzen 2018.
Voor een bril die vergoed wordt vanuit de Basisverzekering, kun je terecht bij de door Anderzorg gecontracteerde opticiens. Deze vind je in onze Zorgvinder. Voor een bril die vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering, kun je alleen terecht bij Ace Tate.
Acties Dubbele brilvergoeding.
Bij aankoop van een complete bril met brilvergoeding van de zorgverzekeraar, wordt na verrekening van de brilvergoeding hetzelfde bedrag als korting verrekend. Indien de som van de zorgvergoeding en korting hoger is dan het bedrag van de aankoop, wordt er geen geld teruggegeven.
Brillen en lenzen vergoeding bijgewerkt: juli 2018 Zorgwijzer.
50 per 3 jaar brillen of 80 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod. 75 per 3 jaar brillen of 125 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod.
Independer.
Vergoeding Brillen en contactlenzen.
Ook zonder brilvergoeding krijgt u korting op uw brillen of lenzen. Heeft u wel een brilvergoeding? Dan krijgt u korting bovenop die vergoeding bij aankoop van een bril op sterkte, bij Pearle en Eye Wish Opticiens. Lever de SamenGezond kortingsbon in bij de kassa en ontvang de volgende extra korting.:

Contacteer ons