willemstad curacao
Willemstad Curaçao Wikikids.
In 1634 werd de stad en het eiland veroverd door de Nederlanders. Zij noemde de plaats op het eiland Willemstad, naar de toenmalige stadhouder Willem II van Oranje. Willemstad werd een belangrijke doorvoerhaven. Van Europa naar Amerika en weer andersom.
Willemstad Curaçao Wikipedia.
In 1997 is de binnenstad van Willemstad op de UNESCO-lijst van werelderfgoederen geplaatst. In de zeventiende eeuw werd Willemstad een vrijhaven. Al snel ontstond hier de belangrijkste regionale slavenmarkt. De uit Afrika aangevoerde slaven werden in Willemstad aan land gebracht.
Willemstad informatie.
Bij een ongunstige dollarkoers kan winkelen in Willemstad ondanks de lage omzetbelasting duurder uitvallen dan in Europa. In de meeste gevallen is het echter interessant om in Willemstad te gaan winkelen voor kleding, schoenen en allerlei luxe artikelen. Alles over Willemstad.
Historisch Centrum Willemstad Bezienswaardigheden Curaçao Royal Curaçao.
Fotos van Historisch Centrum Willemstad. Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties. Appartement Blue View. Lodge Kura Hulanda Beach Club. Hotel Baoase Luxury Resort. Hotel Santa Barbara Beach Golf Resort. The Beach House. Appartement Ocean Suites. Appartement Blue Bay Curacao The Ocean.
Willemstad Curaao bezienswaardigheden top 10.
Bij Guide-and-Go Curaao kun je een stadswandeling met gids door Willemstad reserveren. Top 10 bezienswaardigheden van Willemstad. De Handelskade in de wijk Punda is het meest bekende en gefotografeerde plekje van Curaao of Krsou zoals het door de inwoners wordt genoemd.
De 10 beste activiteiten in Willemstad TripAdvisor Ervaar het beste van wat Willemstad te bieden heeft.
21 van 113 dingen om te doen in Willemstad. Curacao Sea Aquarium. 22 van 113 dingen om te doen in Willemstad. 23 van 113 dingen om te doen in Willemstad. Curacao Liqueur Distillery. 24 van 113 dingen om te doen in Willemstad.
Bezienswaardigheden op Curaao Curaao voor beginners.
Via GuideandGo Curaao kun je via internet leuke excursies en activiteiten op Curaao boeken zoals een catamaran boottocht naar Klein-Curaao, een quad tour, een stadswandeling door Willemstad, flyboarden, een helikoptervlucht over het eiland, jeepsafari's, duiken en zwemmen met dolfijnen. Bekijk alle Curacao excursies en boek direct online!
Wat te doen in Willemstad Pietermaai Curacao We Are Travellers.
Maak een stadswandeling door Willemstad. Willemstad staat vol gekleurde huizen, maar er zijn een aantal stukken waar je even de tijd voor moet nemen omdat ze net even mooier of unieker zijn.: Handelskade bij de Sint Annabaai, welbekend van promotie fotos van Curacao.
Vakantie Willemstad, Curacao de beste deals D-reizen.nl.
Op zoek naar een voordelige vakantie? Ontdek onze vakanties naar Willemstad! Vakantie in Willemstad. Willemstad, de hoofdstad van Curaçao, is een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van cultuur, architectuur en mooi weer. De herenhuizen in okergeel, hardroze, azuurblauw en groen bepalen de sfeer van de stad: bont, gezellig en tropisch.

Contacteer ons