zorgverzekering met brilvergoeding
Bril Vergoeding 2018.
vergelijken met je huidige aanbieder. Home / Bril Vergoeding. Bril Vergoeding admin 2017-12-27T1706500000.: Een bril vergoeding krijgen als je een nieuwe bril koopt? Dit is mogelijk bij verschillende zorgverzekeraars. De bril is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld en heeft naast een functionele ook een andere functie: het ziet er mooi uit! Naast de bril zijn er veel mensen die gebruik maken van een ander middel om hun zicht te verbeteren, namelijk de lenzen. Voor zowel de bril als lenzen kun je dus een vergoeding krijgen via je zorgverzekeraar. Maar hoe werkt dit precies? Wanneer is het voor mij handig om een aanvullende verzekering voor een bril of lenzen af te sluiten? Dit artikel geeft op deze vragen een antwoord. Vergelijk alle vergoedingen voor brillen en lenzen. Vergelijk hieronder alle vergoedingen voor de aanschaf van een nieuwe bril of lenzen. Je kunt ook alle specifieke vergoedingen per zorgverzekeraar bekijken. Toch een totaaloverzicht bekijken? Gebruik dan onze zorgverzekering vergelijker.
Independer.
Acties Dubbele brilvergoeding.
Bij aankoop van een complete bril met brilvergoeding van de zorgverzekeraar, wordt na verrekening van de brilvergoeding hetzelfde bedrag als korting verrekend. Indien de som van de zorgvergoeding en korting hoger is dan het bedrag van de aankoop, wordt er geen geld teruggegeven.
Ontvang bij HEMA korting op de aanschaf van je nieuwe bril! HEMA.
In plaats van het betalen van een flinke premie, geven wij je juist korting op de aanschaf van een nieuwe bril of zonnebril. Eye Wish Opticiens. HEMA Zorgverzekering heeft voor haar verzekerden een mooie regeling kunnen treffen met Eye Wish Opticiens.
Vergoeding Brillen of lenzen zorgverzekering Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Zorgverzekering met dekking voor brillen of lenzen. Ben je op zoek naar een aanvullende verzekering met dekking voor brillen of lenzen? Of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar simpele stappen een zorgverzekering die aansluit bij je wensen.
Vergoeding Bril verzekering Overstappen.nl.
Zonnebrillen op sterkte vallen soms binnen de vergoeding. Om erachter te komen welke opticiens door jouw zorgverzekering zijn gecontracteerd, kun je de polisvoorwaarden van je zorgverzekering bekijken of contact opnemen met je zorgverzekeraar. Wat moet ik doen bij schade of diefstal?
Brillen en lenzen vergoeding bijgewerkt: maart 2018 Zorgwijzer.
Gemakkelijk je zorgverzekering online vergelijken. Je overstap is snel en gemakkelijk geregeld. Ons doel is om de consument van actuele informatie te voorzien binnen het zorgstelsel en het bieden van een overzicht van alle zorgverzekeraars met de daarbij behorende aanvullende verzekeringen inclusief premie en dekking.
Brillen vergoeding 2018 en lenzen ooglaseren Beste zorgverzekeringen vergelijken.
Draag je gewoon een bril voor beter zicht, dan geldt voor jou dat je ook dat je je aanvullend moet verzekeren voor de brilvergoeding 2018. Alleen Ditzo heeft een goede vergoeding voor brillen. Doorgerekend betaal je 42, en krijg je hier netto 100, vrij te besteden voor terug. Overige pakketten zijn alleen interessant bij gecombineerde pakketen. Je hebt dan niet alleen vergoeding voor bril lenzen, maar ook gelijk fysiotherapie, tandarts en / of orthodontie. Bijna alle zorgverzekeraars hebben aanvullende pakketen met dekking voor bril en lenzen. Gebruik de zorgvergelijker voor uitgebreider zorgverzekeringen te vergelijken. De brillen vergoeding is al jaren een veel gekozen aanvullende zorgverzekering.
Vergoedingen Brillen en lenzen UMC Zorgverzekering.
Bij UMC Zorgverzekering heb je in de aanvullende zorgpakketten één budget voor met een vergoeding voor brillen, lenzen, ooglaserbehandelingen en lensimplantaties. Je budget geldt per 3 kalenderjaren. Hoogte van je budget. Je krijgt een vergoeding totdat je budget op is.

Contacteer ons