menzis brilvergoeding
Vergoedingsoverzicht Menzis in 2018 Independer.
Independer heeft het overzicht van alle vergoedingen van Menzis op een rijtje gezet voor jou. Je vindt hieronder alle Menzis vergoedingen bij de zorgverzekering per onderwerp. Per onderwerp zie je per aanvullende zorgverzekering die Menzis aanbiedt wat Menzis precies vergoedt.
Vergoeding Brillen en contactlenzen.
U of uw leverancier dient de aanvraag in bij Menzis. Deze moet zo compleet mogelijk zijn. Menzis beoordeelt uw aanvraag en op basis daarvan krijgt u uw kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Korting met SamenGezond op brillen en contactlenzen. Ook zonder brilvergoeding krijgt u korting op uw brillen of lenzen.
Menzis Zorgverzekeraars Brilvergoedingen, klik hier voor de bril/contactlens vergoedingen van Menzis!
Op de website van Menzis vind u informatie als: zorg vergoeding bril montuur en brillen glazen en contactlenzen maar natuurlijk ook de adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Tevens ziet u het telefoonnummer van de helpdesk Menzis is, namelijk: 038-4677677.
Bereken uw bril vergoeding Specsavers.
Stap 3 Uw voordeel. Verzekerd bij: Menzis. Wat voor pakket heeft u? Tip Vind uw exacte pakket in uw polis of log in bij uw zorgverzekeraar. Geen verzekeraars gevonden. Probeer uw zoekwoorden aan te passen. AV Den Haag tot 16 jaar.
Korting op zorgproducten zoals brillen en contactlenzen voor Menzis verzekerden.
Extra korting op brillen of contactlenzen. Bent u toe aan een nieuwe bril of wilt u een zonnebril op sterkte? Bovenop de brilvergoeding krijgt u bij aankoop van een bril op sterkte bij Pearle en Eye Wish Opticiens extra kassakorting via Menzis SamenGezond.
Vergoeding Contactlenzen.
De kortingsbon kan gebruikt worden in combinatie met de dan lopende aanbiedingen van Pearle en Eye Wish Opticiens. Bent u nog geen lid van SamenGezond? Meldt u zich dan gratis aan. De kortingsbon is ook te gebruiken voor verzekerden van Menzis zónder brilvergoeding!
brilvergoeding menzis Kassa.
Aangezien er problemen waren over de afhandeling van nota's' tussen Specsavers en Menzis, werd mij verzocht de nota te betalen en ter declaratie aan te bieden bij Menzis. Ik zocht hier niets achter, was niet anders gewend uit mijn particuliere ziektekostenverzekeringen van voorheen.
Vergoeding brillen en lenzen Zorgcollectief FNV/Menzis.
Via het spaarprogramma Menzis SamenGezond kun je sparen voor extra korting op brillen en contactlenzen bij Pearle en Eye Wish Opticiens. Iedereen kan meedoen aan SamenGezond en gebruik maken van de extra korting, ook als je geen brilvergoeding in je pakket hebt.
Zorgvergoeding Hans Anders.
Benieuwd wat je zorgverzekeraar vergoedt voor een enkelvoudige bril, varifocusbril, lenzen en hoortoestellen? Vul hier je verzekeraar en aanvullend pakket in en je ziet of je in aanmerking komt voor een vergoeding en welke afspraken Hans Anders heeft gemaakt met jouw zorgverzekeraar.

Contacteer ons