menzis brilvergoeding
Vergoeding Brillen en contactlenzen.
U of uw leverancier dient de aanvraag in bij Menzis. Deze moet zo compleet mogelijk zijn. Menzis beoordeelt uw aanvraag en op basis daarvan krijgt u uw kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Korting met SamenGezond op brillen en contactlenzen. Ook zonder brilvergoeding krijgt u korting op uw brillen of lenzen.
ExtraVerzorgd 2.
Behalve deze vergoeding krijgt u ook korting op uw brillen en lenzen, als u meedoet aan Menzis SamenGezond. Alternatieve behandelingen 40 per dag tot 400. zorg voor houding en beweging. De behandelaar moet als gediplomeerd lid zijn aangesloten bij een door Menzis erkende beroepsvereniging.
brilvergoeding menzis Kassa.
Aangezien er problemen waren over de afhandeling van nota's' tussen Specsavers en Menzis, werd mij verzocht de nota te betalen en ter declaratie aan te bieden bij Menzis. Ik zocht hier niets achter, was niet anders gewend uit mijn particuliere ziektekostenverzekeringen van voorheen.
Korting op zorgproducten zoals brillen en contactlenzen voor Menzis verzekerden.
Extra korting op brillen of contactlenzen. Bent u toe aan een nieuwe bril of wilt u een zonnebril op sterkte? Bovenop de brilvergoeding krijgt u bij aankoop van een bril op sterkte bij Pearle en Eye Wish Opticiens extra kassakorting via Menzis SamenGezond.
Vergoeding Contactlenzen.
De kortingsbon kan gebruikt worden in combinatie met de dan lopende aanbiedingen van Pearle en Eye Wish Opticiens. Bent u nog geen lid van SamenGezond? Meldt u zich dan gratis aan. De kortingsbon is ook te gebruiken voor verzekerden van Menzis zónder brilvergoeding!
Vergoeding brillen en lenzen Zorgcollectief FNV/Menzis.
Via het spaarprogramma Menzis SamenGezond kun je sparen voor extra korting op brillen en contactlenzen bij Pearle en Eye Wish Opticiens. Iedereen kan meedoen aan SamenGezond en gebruik maken van de extra korting, ook als je geen brilvergoeding in je pakket hebt.
Menzis Zorgverzekeraars Brilvergoedingen, klik hier voor de bril/contactlens vergoedingen van Menzis!
Op de website van Menzis vind u informatie als: zorg vergoeding bril montuur en brillen glazen en contactlenzen maar natuurlijk ook de adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Tevens ziet u het telefoonnummer van de helpdesk Menzis is, namelijk: 038-4677677.
Zorgvergoeding Hans Anders.
Benieuwd wat je zorgverzekeraar vergoedt voor een enkelvoudige bril, varifocusbril, lenzen en hoortoestellen? Vul hier je verzekeraar en aanvullend pakket in en je ziet of je in aanmerking komt voor een vergoeding en welke afspraken Hans Anders heeft gemaakt met jouw zorgverzekeraar.

Contacteer ons