menzis brilvergoeding
Vergoeding Brillen en contactlenzen.
Menzis beoordeelt uw aanvraag en op basis daarvan krijgt u uw kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Korting met SamenGezond-actie Brillen en lenzen. Bovenop de brilvergoeding krijgt u bij aankoop van een bril op sterkte bij Pearle en Eye Wish Opticiens extra kassakorting.
Menzis Zorgverzekeraars Brilvergoedingen, klik hier voor de bril/contactlens vergoedingen van Menzis!
Op de website van Menzis vind u informatie als: zorg vergoeding bril montuur en brillen glazen en contactlenzen maar natuurlijk ook de adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Tevens ziet u het telefoonnummer van de helpdesk Menzis is, namelijk: 038-4677677.
Bereken uw bril vergoeding Specsavers.
Stap 3 Uw voordeel. Verzekerd bij: Menzis. Wat voor pakket heeft u? Tip Vind uw exacte pakket in uw polis of log in bij uw zorgverzekeraar. Geen verzekeraars gevonden. Probeer uw zoekwoorden aan te passen. AV Den Haag tot 16 jaar.
Korting op zorgproducten zoals brillen en contactlenzen voor Menzis verzekerden.
Extra korting op brillen of contactlenzen. Bent u toe aan een nieuwe bril of wilt u een zonnebril op sterkte? Bovenop de brilvergoeding krijgt u bij aankoop van een bril op sterkte bij Pearle en Eye Wish Opticiens extra kassakorting via Menzis SamenGezond.
Menzis SamenGezond.
Ook als je geen brilvergoeding hebt. De korting die je ontvangt is afhankelijk van het aankoopbedrag.: 25 korting bij besteding van 50 tot 200.; 50 korting bij besteding van 200 tot 500.; 75 korting bij besteding boven de 500.; 3 maanden gratis lenzen bij het afsluiten van een contactlensabonnement. De kortingsbon is zo vaak te bestellen als je wilt. Je kunt maximaal één bon per keer inwisselen. Hieronder, bij het kopje Werkwijze, lees je hoe het werkt. Bekijk de actievoorwaarden of bezoek een Pearle Opticien of Eye Wish Opticien bij jou in de buurt. Niet in combinatie met andere kortings of waardebonnen. Log in om te bestellen. Bestel bij Menzis, verkoop en levering door Boost.
De vergoeding van een bril Hans Anders.
Maar welk bedrag kun je nu precies vergoed krijgen? Met onze calculator kun je per zorgverzekeraar en aanvullend pakket bekijken wat de vergoeding is op een enkelvoudige bril, varifocusbril of lenzen en hoe vaak je in aanmerking komt voor declaratie.
Vergoeding brillen en lenzen Zorgcollectief FNV/Menzis.
Via het spaarprogramma Menzis SamenGezond kun je sparen voor extra korting op brillen en contactlenzen bij Pearle en Eye Wish Opticiens. Iedereen kan meedoen aan SamenGezond en gebruik maken van de extra korting, ook als je geen brilvergoeding in je pakket hebt.
brilvergoeding menzis Kassa.
Aangezien er problemen waren over de afhandeling van nota's' tussen Specsavers en Menzis, werd mij verzocht de nota te betalen en ter declaratie aan te bieden bij Menzis. Ik zocht hier niets achter, was niet anders gewend uit mijn particuliere ziektekostenverzekeringen van voorheen.

Contacteer ons