zorgverzekering brilvergoeding
Independer.
Een zorgverzekering met bril vergoeding? Vaak onzinnig! Poliswijzer blog.
Een zorgverzekering met bril vergoeding? Door een vergoeding voor brillen en contactlenzen kan een zorgverzekering onnodig duur worden. De premie van de aanvullende verzekering overstijgt vaak het voordeel bij de opticien. Een bril vergoeding meeverzekeren kan alleen uit als je ruime aanvullende dekkingen wenst.
Bereken uw bril vergoeding Specsavers.
Heeft u dit jaar een aanvullende zorgverzekering met een dekking voor brillen? Dan krijgt u bij Specsavers twee complete enkelvoudige brillen of één complete varifocale bril, zonder iets aan de kassa te hoeven betalen. Is uw vergoeding 130 of meer?
Vergoeding Brillen of lenzen zorgverzekering Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Home Geld Verzekering Zorgverzekering Vergoedingen zorgverzekering. Vergoeding zorgverzekering Brillen of lenzen. Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering voor Brillen of lenzen of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Vergelijk zorgverzekeringen, voorwaarden en premies van verschillende zorgverzekeraars in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.
Brillen en lenzen vergoeding bijgewerkt: april 2018 Zorgwijzer.
Gemakkelijk je zorgverzekering online vergelijken. Je overstap is snel en gemakkelijk geregeld. Ons doel is om de consument van actuele informatie te voorzien binnen het zorgstelsel en het bieden van een overzicht van alle zorgverzekeraars met de daarbij behorende aanvullende verzekeringen inclusief premie en dekking.
Bril Vergoeding 2018.
Alleen in speciale gevallen kun je een beroep doen op het basispakket van je zorgverzekering. Je kunt alleen gebruik maken van een brillen vergoeding uit je basisverzekering als daar een medische noodzaak voor is. Hierbij kun je denken aan speciale oogafwijkingen.
Vergoeding Bril verzekering Overstappen.nl.
Heb je een aanvullende verzekering, dan kan de brilvergoeding oplopen afhankelijk van het aanvullende pakket. Bij de laagste vergoeding kun je iedere drie jaar maximaal 50 terugkrijgen, bij de hoogste vergoeding kun je iedere twee jaar maximaal 750 terugkrijgen van de verzekering. Let op dat sommige zorgverzekeraars een maximaal bedrag uitkeren gedurende een bepaalde periode en andere eenmalig een maximaal bedrag. Je krijgt in dit geval maar één rekening vergoed, ook al is deze lager dan het maximale vergoedingsbedrag. Je kunt in dit geval vragen of je opticien één gezamenlijke rekening kan maken van meerdere aankopen. Niet alle zorgverzekeringen vergoeden hetzelfde, verzekeringen kunnen verschillen op de volgende voorwaarden.: Bij de aanschaf van een complete bril mag je het montuur en de glazen declareren. Bij aanschaf van alleen een montuur krijg je soms niets terug. Sommige zorgverzekeringen vergoeden pas vanaf een bepaalde vastgestelde sterkte. Deze sterkte kan per zorgverzekering verschillen en staat in de vergoedingsspecificatie van de zor gverzekering.
Bereken uw bril vergoeding Specsavers.
HEEFT U ALLEEN EEN BASISVERZEKERING OF STAAT UW PAKKET ER NIET TUSSEN? Dan krijgt u van uw zorgverzekeraar geen vergoeding voor brillen of lenzen. U kunt echter wel altijd profiteren van onze acties en kortingen, ongeacht waar u verzekerd bent!

Contacteer ons