zilveren kruis brilvergoeding 2016
archief geen vergoeding bril bij Zilveren Kruis Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
archief geen vergoeding bril bij Zilveren Kruis. door irmpje46 07 apr 2008 2144.: Ik heb een bril gekocht bij Hans Anders en heb toen de factuur opgestuurd naar het Zilveren Kruis omdat ik ervan uitging dat ik voor een vergoeding in aanmerking kwam gezien mijn aanvullende verzekering.
Vergoeding Brillen en Lenzen Zilveren Kruis Vergoedingen Zilveren Kruis.
Dan krijgt u vanaf 1 januari 2018 opnieuw een vergoeding voor een bril. Uw laatste vergoeding staat in Mijn Zilveren Kruis. Uw declaraties staan in Mijn Zilveren Kruis. U logt veilig en vertrouwd in via DigiD met extra SMS-controle. Naar Mijn Zilveren Kruis.
Zilveren Kruis Vergoeding bril Zilveren Kruis community.
In je reactie zie ik ook een kleine algemene vraag zitten: Wanneer is iemand werkzaam bij Zilveren Kruis? De makkelijkste manier om dit te zien is te kijken naar de accountnaam. Werkt iemand bij Zilveren Kruis, dan staat er een blauw kruisje voor de naam.
Zilveren Kruis Overstappen aanvullende verzekering; vergoeding brillen / lenzen weer opnieuw? Zilveren Kruis community.
In Mijn Zilveren Kruis kan je je laatste bril vergoeding terug vinden. Meer informatie over de vergoeding, de termijnen en een linkje naar Mijn Zilveren Kruis lees je hier. Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer?
Opgelost: Zilveren Kruis Vergoeding bril: moet ik de vergoeding in 1 keer uitgeven? Zilveren Kruis community.
Nu is het wel zo dat als je alleen voor de brilvergoeding een aanvullende verzekering afsluit je meer premie in een jaar betaalt dan dat wij vergoeden voor een bril. Nog een ander punt. De vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen kunnen we alleen betalen als er genoeg premie betaald wordt. Kiezen dus heel veel verzekerden er voor zich voor 1 jaar te verzekeren, dan krijgen we op den duur te weinig premie binnen om de vergoedingen nog te betalen. Dit zorgt er weer voor dat we er voor kunnen kiezen minder te gaan vergoeden of vergoedingen af te schaffen. Jouw optie kan dus wel, we raden het alleen niet zo snel aan. Heb ik je vraag zo voldoende beantwoord? Re: Vergoeding bril: moet ik de vergoeding in 1 keer uitgeven? Als nieuw markeren. Abonneren op RSS-feed. Naar een vriend e-mailen. Ongepaste inhoud melden. Re: Vergoeding bril: moet ik de vergoeding in 1 keer uitgeven? Als nieuw markeren. Abonneren op RSS-feed. Naar een vriend e-mailen. Ongepaste inhoud melden. Fijn weekend toegewenst. Ook in 2017 weer de beste service bij Zilveren Kruis.
Opgelost: Zilveren Kruis Vergoeding bril/lenzen Zilveren Kruis community.
in 2013 volgens zilveren kruis ook niet. voor 2012 weet ik het niet, dat kan ik niet terug zien. Heb ik dan wel gedeclareert dan is de periode 2012-1015 en heb ik dus niets meer. Maar heb ik in 2012 niet gedeclareert dan heb ik dus nog wel wat voor de periode 2014-2016? ik ben 3 sterren verkzekerd dit jaar. dus 150 euro. voor 2016 hebi k dus teruggezet naar 2 sterren dus 100 euro voor brillen/lenzen p/3 jaar.
Vergoedingen Zilveren Kruis.
File a complaint., give us a compliment or ask a question. Mijn Zilveren Kruis. Log in Mijn Zilveren Kruis. In Dutch only. About Mijn Zilveren Kruis. Wie we zijn. Wie we zijn. De mensen van Zilveren Kruis. Werken bij Zilveren Kruis.
Zilveren Kruis Vergoeding bril/lenzen Zilveren Kruis community.
File a complaint., give us a compliment or ask a question. Mijn Zilveren Kruis. Log in Mijn Zilveren Kruis. In Dutch only. About Mijn Zilveren Kruis. Wie we zijn. Wie we zijn. De mensen van Zilveren Kruis. Werken bij Zilveren Kruis.
Brillen en lenzen vergoeding bijgewerkt: juni 2018 Zorgwijzer.
50 per 3 jaar brillen of 80 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod. 75 per 3 jaar brillen of 125 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod.

Contacteer ons