menzis brilvergoeding 2016
brilvergoeding menzis Kassa.
Aangezien er problemen waren over de afhandeling van nota's' tussen Specsavers en Menzis, werd mij verzocht de nota te betalen en ter declaratie aan te bieden bij Menzis. Ik zocht hier niets achter, was niet anders gewend uit mijn particuliere ziektekostenverzekeringen van voorheen.
Vergoeding Brillen en contactlenzen.
U of uw leverancier dient de aanvraag in bij Menzis. Deze moet zo compleet mogelijk zijn. Menzis beoordeelt uw aanvraag en op basis daarvan krijgt u uw kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Korting met SamenGezond op brillen en contactlenzen. Ook zonder brilvergoeding krijgt u korting op uw brillen of lenzen.
ExtraVerzorgd 2.
Behalve deze vergoeding krijgt u ook korting op uw brillen en lenzen, als u meedoet aan Menzis SamenGezond. Alternatieve behandelingen 40 per dag tot 400. zorg voor houding en beweging. De behandelaar moet als gediplomeerd lid zijn aangesloten bij een door Menzis erkende beroepsvereniging.
Menzis Zorgverzekeraars Brilvergoedingen, klik hier voor de bril/contactlens vergoedingen van Menzis!
Op de website van Menzis vind u informatie als: zorg vergoeding bril montuur en brillen glazen en contactlenzen maar natuurlijk ook de adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Tevens ziet u het telefoonnummer van de helpdesk Menzis is, namelijk: 038-4677677.
Korting op zorgproducten zoals brillen en contactlenzen voor Menzis verzekerden.
Extra korting op brillen of contactlenzen. Bent u toe aan een nieuwe bril of wilt u een zonnebril op sterkte? Bovenop de brilvergoeding krijgt u bij aankoop van een bril op sterkte bij Pearle en Eye Wish Opticiens extra kassakorting via Menzis SamenGezond.
Vergoeding Contactlenzen.
De kortingsbon kan gebruikt worden in combinatie met de dan lopende aanbiedingen van Pearle en Eye Wish Opticiens. Bent u nog geen lid van SamenGezond? Meldt u zich dan gratis aan. De kortingsbon is ook te gebruiken voor verzekerden van Menzis zónder brilvergoeding!
JongerenVerzorgd.
Je krijgt dit bedrag als je bril of lenzen gekocht zijn in Nederland en de sterkte van de brillenglazen of lenzen op de rekening staat vermeld. Behalve deze vergoeding krijg je ook korting op brillen en lenzen, als je meedoet aan Menzis SamenGezond.
Vergoedingen vinden op aandoening, behandeling of code.
Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen.
Brillen en lenzen vergoeding bijgewerkt: juli 2018 Zorgwijzer.
50 per 3 jaar brillen of 80 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod. 75 per 3 jaar brillen of 125 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod.

Contacteer ons