menzis brilvergoeding 2016
Vergoeding Brillen en contactlenzen.
Meldt u zich dan gratis aan. De kortingsbon is ook te gebruiken voor verzekerden van Menzis zónder brilvergoeding! Kijk voor meer informatie, de volledige actievoorwaarden en voorbeelden op Menzis SamenGezond. Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortings of waardebonnen.
ExtraVerzorgd 2.
Behalve deze vergoeding krijgt u ook korting op uw brillen en lenzen, als u meedoet aan Menzis SamenGezond. Alternatieve behandelingen 40 per dag tot 400. zorg voor houding en beweging. De behandelaar moet als gediplomeerd lid zijn aangesloten bij een door Menzis erkende beroepsvereniging.
Menzis Zorgverzekeraars Brilvergoedingen, klik hier voor de bril/contactlens vergoedingen van Menzis!
Op de website van Menzis vind u informatie als: zorg vergoeding bril montuur en brillen glazen en contactlenzen maar natuurlijk ook de adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Tevens ziet u het telefoonnummer van de helpdesk Menzis is, namelijk: 038-4677677.
Korting op zorgproducten zoals brillen en contactlenzen voor Menzis verzekerden.
Extra korting op brillen of contactlenzen. Bent u toe aan een nieuwe bril of wilt u een zonnebril op sterkte? Bovenop de brilvergoeding krijgt u bij aankoop van een bril op sterkte bij Pearle en Eye Wish Opticiens extra kassakorting via Menzis SamenGezond.
Vergoeding Contactlenzen.
Meldt u zich dan gratis aan. De kortingsbon is ook te gebruiken voor verzekerden van Menzis zónder brilvergoeding! Kijk voor meer informatie, de volledige actievoorwaarden en voorbeelden op Menzis SamenGezond M.u.v. 2e bril gratis en niet in combinatie met andere kortings of waardebonnen.
ExtraVerzorgd 1.
Klanten waarderen onze Zorgadviseur met een 81. Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op ik" ga akkoord" drukt.
Vergoedingen vinden op aandoening, behandeling of code.
Klanten waarderen onze Zorgadviseur met een 81. Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op ik" ga akkoord" drukt.
brilvergoeding menzis Kassa.
Aangezien er problemen waren over de afhandeling van nota's' tussen Specsavers en Menzis, werd mij verzocht de nota te betalen en ter declaratie aan te bieden bij Menzis. Ik zocht hier niets achter, was niet anders gewend uit mijn particuliere ziektekostenverzekeringen van voorheen.

Contacteer ons