menzis brilvergoeding 2016
Vergoeding Brillen en contactlenzen.
U of uw leverancier dient de aanvraag in bij Menzis. Deze moet zo compleet mogelijk zijn. Menzis beoordeelt uw aanvraag en op basis daarvan krijgt u uw kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Korting met SamenGezond op brillen en contactlenzen. Ook zonder brilvergoeding krijgt u korting op uw brillen of lenzen.
Vergoedingsoverzicht Menzis in 2018 Independer.
Independer heeft het overzicht van alle vergoedingen van Menzis op een rijtje gezet voor jou. Je vindt hieronder alle Menzis vergoedingen bij de zorgverzekering per onderwerp. Per onderwerp zie je per aanvullende zorgverzekering die Menzis aanbiedt wat Menzis precies vergoedt.
Korting op zorgproducten zoals brillen en contactlenzen voor Menzis verzekerden.
Extra korting op brillen of contactlenzen. Bent u toe aan een nieuwe bril of wilt u een zonnebril op sterkte? Bovenop de brilvergoeding krijgt u bij aankoop van een bril op sterkte bij Pearle en Eye Wish Opticiens extra kassakorting via Menzis SamenGezond.
Vergoedingen vinden op aandoening, behandeling of code.
Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen.
Aanvullende Zorgverzekeringen Zorgcollectief FNV/Menzis.
Sparen voor extra korting op brillen en lenzen. Via het spaarprogramma Menzis SamenGezond kun je in 2018 sparen voor extra korting op brillen en contactlenzen bij Pearle en Eye Wish Opticiens. Iedereen kan meedoenaan SamenGezond en gebruik maken van de extra korting, ook als je geen brilvergoeding in je pakket hebt.
Vergoeding Contactlenzen.
De kortingsbon kan gebruikt worden in combinatie met de dan lopende aanbiedingen van Pearle en Eye Wish Opticiens. Bent u nog geen lid van SamenGezond? Meldt u zich dan gratis aan. De kortingsbon is ook te gebruiken voor verzekerden van Menzis zónder brilvergoeding!
ExtraVerzorgd 2.
Behalve deze vergoeding krijgt u ook korting op uw brillen en lenzen, als u meedoet aan Menzis SamenGezond. Alternatieve behandelingen 40 per dag tot 400. zorg voor houding en beweging. De behandelaar moet als gediplomeerd lid zijn aangesloten bij een door Menzis erkende beroepsvereniging.
brilvergoeding menzis Kassa.
Aangezien er problemen waren over de afhandeling van nota's' tussen Specsavers en Menzis, werd mij verzocht de nota te betalen en ter declaratie aan te bieden bij Menzis. Ik zocht hier niets achter, was niet anders gewend uit mijn particuliere ziektekostenverzekeringen van voorheen.
Menzis Zorgverzekeraars Brilvergoedingen, klik hier voor de bril/contactlens vergoedingen van Menzis!
Op de website van Menzis vind u informatie als: zorg vergoeding bril montuur en brillen glazen en contactlenzen maar natuurlijk ook de adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Tevens ziet u het telefoonnummer van de helpdesk Menzis is, namelijk: 038-4677677.
Brillen en lenzen vergoeding augustus 2018 Zorgwijzer.
Deze module biedt 750 vergoeding voor Orthodontie per meeverzekerd kind tot 18 jaar en brillen en lenzen Daarnaast is er 250 aan budget dat per verzekerde kan worden gebruikt voor vergoeding van: acnetherapie, eigen bijdrage gehoorapparaten, eigen bijdrage pruiken, elektrische epilatie gezichtsbeharing en/of camouflagetherapie.

Contacteer ons