cz brilvergoeding 2016
Brillen en lenzen vergoeding 2018 ZorgWijzer.nl.
50 per 3 jaar brillen of 80 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod. 75 per 3 jaar brillen of 125 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod.
Vergoeding voor brillen en lenzen CZ.
Bijvoorbeeld: U kocht een bril in 2016 en u maakte daarbij de hele vergoeding op. U krijgt per 2018 een nieuwe vergoeding voor een bril. Eigen bijdrage en eigen risico. U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. U betaalt ook geen eigen risico. Waar kunt u terecht? Voor brillen en contactlenzen kiest u zelf uw opticien. Bij verschillende opticiens hebben wij korting voor u geregeld. Voor ooglaseren kiest u zelf uw zorgverlener voor een ooglaserbehandeling. U kunt terecht bij een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum. De ooglaserbehandeling moet worden uitgevoerd door een oogarts. Twijfelt u of uw zorgverlener voldoet aan deze voorwaarden? Neem dan altijd contact op met CZ Klantenservice via telefoonnummer 088 555 77 77.
Vergoedingen voor bril, contactlenzen en ooglaseren CZdirect.
Bijvoorbeeld: Je kocht een bril in 2016 en je maakte daarbij de hele vergoeding op. Je krijgt per 2018 een nieuwe vergoeding voor een bril. Eigen bijdrage en eigen risico. Je hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. Je betaalt ook geen eigen risico. Waar kun je terecht? Voor brillen en contactlenzen kies je zelf je opticien. Voor ooglaseren kiest jouw zorgverlener voor een ooglaserbehandeling. Je kunt terecht bij een ziekenhuis of Zelfstandig Behandel Centrum. De ooglaserbehandeling moet worden uitgevoerd door een oogarts. Op zoek naar een zorgverlener die een contract met ons heeft? Vind een geschikte zorgverlener in jouw buurt. Twijfel je of jouw zorgverlener voldoet aan deze voorwaarden. Neem dan altijd contact op met de klantenservice van CZdirect. Korting op brillen en lenzen. Profiteer van de kortingsafspraken die CZdirect voor jou heeft gemaakt. We vermelden op onze website zo zorgvuldig mogelijk onze vergoedingen en voorwaarden. Maar of we uiteindelijk jouw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiƫle polisvoorwaarden en vergoedingsoverzichten en reglementen. Ben je op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vind je op Mijn CZ Download.
Vergoeding bril en contactlenzen op medische indicatie CZdirect.
Maar of we uiteindelijk jouw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiƫle polisvoorwaarden en vergoedingsoverzichten en reglementen. Ben je op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vind je op Mijn CZ Download.
Voordelige brillen en contactlenzen CZ.
Die kennis en ervaring zetten we graag voor u in. CZ staat als enige zorgverzekeraar in de top 10 van de reputatieranglijst van het Reputation Institute. Bij CZ draait alles om onze klanten. Daarom hebben we het kwaliteitskeurmerk Klantgericht Verzekeren gekregen.
Vergoeding bril en contactlenzen op medische indicatie CZ.
Die kennis en ervaring zetten we graag voor u in. CZ staat als enige zorgverzekeraar in de top 10 van de reputatieranglijst van het Reputation Institute. Bij CZ draait alles om onze klanten. Daarom hebben we het kwaliteitskeurmerk Klantgericht Verzekeren gekregen.
Bekijk je vergoeding. Vergoedingenoverzicht CZdirect. A. B. C. D. E. F. G. H. I. K. L. M. N. O. P. R. S. T. U. V. W. Z.
Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Heb je een klacht? 2018 CZ Sitemap Disclaimer Keurmerk Klantgericht Verzekeren Privacy. Deze site maakt gebruik van javascript. Indien u alle functies wenst te gebruiken moet u javascript in uw browser inschakelen.
Korting op brillen en contactlenzen: bekijk het aanbod opticiens CZdirect. Specsavers. Eye Wish Opticiens. Opticien aan huis. Hans Anders.
De voorwaarden voor de korting. Je ontvangt de korting op vertoon van je CZ Zorgpas. De korting geldt voor alle klanten van CZdirect. De kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 31-12-2018.
Vergoeding bril, contactlenzen en ooglaseren PZP. search. search. close. home. chevron. chevron. chevron. chevron. chevron. chevron. chevron. user. search. chevron. chevron. chevron. chevron. chevron.
CZ Top Collectief. 200, per 2 kalenderjaren. Let op: de kosten voor het montuur dienen gespecificeerd te zijn op de rekening. Daarnaast dient het montuur gelijktijdig aangeschaft te zijn met de glazen. Je hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen.

Contacteer ons