brilvergoeding zilveren kruis 2016
Vergoeding Brillen en Lenzen Zilveren Kruis Vergoedingen Zilveren Kruis.
Dan krijgt u vanaf 1 januari 2018 opnieuw een vergoeding voor een bril. Uw laatste vergoeding staat in Mijn Zilveren Kruis. Uw declaraties staan in Mijn Zilveren Kruis. U logt veilig en vertrouwd in via DigiD met extra SMS-controle. Naar Mijn Zilveren Kruis.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Opgelost: Zilveren Kruis Vergoeding bril: moet ik de vergoeding in 1 keer uitgeven? Zilveren Kruis community.
Ongepaste inhoud melden. Nu is het wel zo dat als je alleen voor de brilvergoeding een aanvullende verzekering afsluit je meer premie in een jaar betaalt dan dat wij vergoeden voor een bril. Nog een ander punt. De vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen kunnen we alleen betalen als er genoeg premie betaald wordt. Kiezen dus heel veel verzekerden er voor zich voor 1 jaar te verzekeren, dan krijgen we op den duur te weinig premie binnen om de vergoedingen nog te betalen. Dit zorgt er weer voor dat we er voor kunnen kiezen minder te gaan vergoeden of vergoedingen af te schaffen. Jouw optie kan dus wel, we raden het alleen niet zo snel aan. Heb ik je vraag zo voldoende beantwoord? Re: Vergoeding bril: moet ik de vergoeding in 1 keer uitgeven? Als nieuw markeren. Abonneren op RSS-feed. Naar een vriend e-mailen. Ongepaste inhoud melden. Re: Vergoeding bril: moet ik de vergoeding in 1 keer uitgeven? Als nieuw markeren. Abonneren op RSS-feed. Naar een vriend e-mailen. Ongepaste inhoud melden. Fijn weekend toegewenst. Ook in 2017 weer de beste service bij Zilveren Kruis.
Vergoedingen Zilveren Kruis.
give us a compliment or ask a question. Mijn Zilveren Kruis. Log in Mijn Zilveren Kruis. In Dutch only. About Mijn Zilveren Kruis. Wie we zijn. Wie we zijn. De mensen van Zilveren Kruis. Werken bij Zilveren Kruis. Global Health Membership.
Brillen en lenzen vergoeding augustus 2018 Zorgwijzer.
Deze module biedt 750 vergoeding voor Orthodontie per meeverzekerd kind tot 18 jaar en brillen en lenzen Daarnaast is er 250 aan budget dat per verzekerde kan worden gebruikt voor vergoeding van: acnetherapie, eigen bijdrage gehoorapparaten, eigen bijdrage pruiken, elektrische epilatie gezichtsbeharing en/of camouflagetherapie.
Opgelost: Zilveren Kruis Vergoeding bril/lenzen Zilveren Kruis community.
in 2015 niet. in 2013 volgens zilveren kruis ook niet. voor 2012 weet ik het niet, dat kan ik niet terug zien. Heb ik dan wel gedeclareert dan is de periode 2012-1015 en heb ik dus niets meer. Maar heb ik in 2012 niet gedeclareert dan heb ik dus nog wel wat voor de periode 2014-2016? ik ben 3 sterren verkzekerd dit jaar. dus 150 euro. voor 2016 hebi k dus teruggezet naar 2 sterren dus 100 euro voor brillen/lenzen p/3 jaar.
Zilveren Kruis Vergoeding bril/lenzen Zilveren Kruis community.
give us a compliment or ask a question. Mijn Zilveren Kruis. Log in Mijn Zilveren Kruis. In Dutch only. About Mijn Zilveren Kruis. Wie we zijn. Wie we zijn. De mensen van Zilveren Kruis. Werken bij Zilveren Kruis. Global Health Membership.
archief geen vergoeding bril bij Zilveren Kruis Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
archief geen vergoeding bril bij Zilveren Kruis. door irmpje46 07 apr 2008 2144.: Ik heb een bril gekocht bij Hans Anders en heb toen de factuur opgestuurd naar het Zilveren Kruis omdat ik ervan uitging dat ik voor een vergoeding in aanmerking kwam gezien mijn aanvullende verzekering.
Zilveren Kruis Vergoeding bril Zilveren Kruis community.
Daarom probeer ik soms te helpen, ook door het antwoord sneller te geven dan Zilveren Kruis. Ik weet ook veel over polisvoorwaarden en heb op dit forum bijvoorbeeld gereageerd op een verzoek van Zilveren Kruis ter beoordeling van twee mogelijke layouts van 2017.
Independer.

Contacteer ons