brilvergoeding 2017
Brillen en lenzen vergoeding augustus 2018 Zorgwijzer.
Deze module biedt 750 vergoeding voor Orthodontie per meeverzekerd kind tot 18 jaar en brillen en lenzen Daarnaast is er 250 aan budget dat per verzekerde kan worden gebruikt voor vergoeding van: acnetherapie, eigen bijdrage gehoorapparaten, eigen bijdrage pruiken, elektrische epilatie gezichtsbeharing en/of camouflagetherapie.
OHRA Zorgverzekeraars Brilvergoedingen, klik hier voor de bril/contactlens vergoedingen van OHRA!
Op de website van OHRA vind u informatie als: zorg vergoeding bril montuur en brillen glazen en contactlenzen maar natuurlijk ook de adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Tevens ziet u het telefoonnummer van de helpdesk OHRA is, namelijk: 026-4009911.
Brillen: CM-tegemoetkoming.
Ogen: verzorging en werking. CM-diensten en voordelen. CM in je buurt. Meldpunt fraude gezondheidszorg. Vrijwilliger bij CM. Werken bij CM. Wie zijn we? Huizen van het kind. Gele klevers bestellen. Europese ziekteverzekeringskaart aanvragen. Kies een andere CM-website.: CM Ziekenfonds 2017.
Vergoedingen bril, contactlenzen en ooglaseren CZ.
We vermelden op onze website zo zorgvuldig mogelijk onze vergoedingen en voorwaarden. Maar of we uiteindelijk uw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiƫle polisvoorwaarden, vergoedingsoverzichten en reglementen. Bent u op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren?
Vergoeding Brillen en Lenzen Zilveren Kruis Vergoedingen Zilveren Kruis.
Bij een aantal opticiens krijgt u korting. U kunt een aantrekkelijke korting krijgen bij Specsavers, Eye Wish Opticiens, Hans Anders en een aantal zelfstandige opticiens korting op uw bril of lenzen. Ook in 2017 weer de beste service bij Zilveren Kruis.
Brillen: tegemoetkoming ziekteverzekering CM.
Ogen: verzorging en werking. CM-diensten en voordelen. CM in je buurt. Meldpunt fraude gezondheidszorg. Vrijwilliger bij CM. Werken bij CM. Wie zijn we? Huizen van het kind. Gele klevers bestellen. Europese ziekteverzekeringskaart aanvragen. Kies een andere CM-website.: CM Ziekenfonds 2017.
Brillen en contactlenzen 2017.
De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen en zijn geldig tot eind december 2017. Vind een Specsavers-winkel bij jou in de buurt. Maak online een afspraak bij een Specsavers-winkel. Korting bij Eye Wish in 2017.
Vergoeding Brillen en contactlenzen.
Ook zonder brilvergoeding krijgt u korting op uw brillen of lenzen. Heeft u wel een brilvergoeding? Dan krijgt u korting bovenop die vergoeding bij aankoop van een bril op sterkte, bij Pearle en Eye Wish Opticiens. Lever de SamenGezond kortingsbon in bij de kassa en ontvang de volgende extra korting.:
Vergoeding brillen en lenzen De Friesland Zorgverzekeraar.
Voor een bril en/of contactlenzen geldt uitsluitend een vergoeding bij inlevering van de originele betaalde nota waar het voorschrift van de opticien of arts is bijgevoegd. Voor de vergoeding van wegwerplenzen is eenmalig het voorschrift van arts of opticien vereist.
Independer.

Contacteer ons