brilvergoeding cz
Vergoeding voor brillen, contactlenzen en ooglaseren PZP.
CZ Top Collectief. 200, per 2 kalenderjaren. Let op: de kosten voor het montuur dienen gespecificeerd te zijn op de rekening. Daarnaast dient het montuur gelijktijdig aangeschaft te zijn met de glazen. Je hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen.
Vergoeding voor brillen, contactlenzen en ooglaseren CZ.
Bent u op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vindt u op Mijn CZ. Help mij een verzekering kiezen. Mijn vergoedingen bekijken. Mijn verzekering wijzigen. U ontvangt als klant van CZ korting bij opticiens en ooglasercentra.
Vergoeding bril en contactlenzen op medische indicatie CZ.
Bent u op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vindt u op Mijn CZ. Help mij een verzekering kiezen. Mijn vergoedingen bekijken. Mijn verzekering wijzigen. U ontvangt als klant van CZ korting bij opticiens en ooglasercentra.
Vergoeding Brillen of lenzen zorgverzekering Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Dan geldt dit niet. Dus als je van een CZ Pluspolis naar een CZ Toppolis gaat, profiteer je wel van de iets hogere vergoeding, maar blijft de teller doorlopen. De vergoedingstermijn van 2 jaar begint dus niet weer opnieuw. De beste brillen of lenzen verzekering.
Wat is de vergoeding voor medicijnen, brillen of tandarts CZ.
Vraag onze ziektekostenverzekering aan vóór 1 januari, dan zeggen wij uw oude verzekering op. Declareren gaat snel en makkelijk online via Mijn CZ of met de app CZ Declareren op uw smartphone. Vragen over wachtlijstbemiddeling, zorg of een second opinion?
Voordelige brillen en contactlenzen CZ.
CZ heeft bij verschillende opticiens korting voor u geregeld. U ontvangt de korting op vertoon van uw CZ Zorgpas. De korting geldt voor alle CZ-verzekerden. De kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 31-12-2018.
CZ Zorgverzekeraars Brilvergoedingen, klik hier voor de bril/contactlens vergoedingen van CZ!
Op de website van CZ vind u informatie als: zorg vergoeding bril montuur en brillen glazen en contactlenzen maar natuurlijk ook de adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Tevens ziet u het telefoonnummer van de helpdesk CZ is, namelijk: 013-5949949.
Vergoedingen voor bril, contactlenzen en ooglaseren CZdirect.
Maar of we uiteindelijk jouw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiële polisvoorwaarden en vergoedingsoverzichten en reglementen. Ben je op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vind je op Mijn CZ Download.
Brillen en lenzen vergoeding bijgewerkt: juli 2018 Zorgwijzer.
50 per 3 jaar brillen of 80 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod. 75 per 3 jaar brillen of 125 per 3 jaar lenzen of 1 enkelvoudige of multifocale bril uit het basisaanbod.

Contacteer ons