brilvergoeding cz
Vergoedingen bril, contactlenzen en ooglaseren CZ.
Bent u op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vindt u op Mijn CZ. Help mij een verzekering kiezen. Mijn vergoedingen bekijken. Mijn verzekering wijzigen. U ontvangt als klant van CZ korting bij opticiens en ooglasercentra.
Kinderbrillen CZ.
Binnen 2 uur antwoord. WhatsApp 06 13 65 19 50. We appen op werkdagen tussen 830: 1730: uur. Binnen 2 uur antwoord. Stuur uw vraag. Ontdek Mijn CZ. Bezoek een kantoor. Blijf op de hoogte. Nieuwsberichten van CZ. Wie wij zijn.
Bekijk je vergoeding. Vergoedingenoverzicht CZdirect. A. B. C. D. E. F. G. H. I. K. L. M. N. O. P. R. S. T. U. V. W. Z.
Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Heb je een klacht? 2018 CZ Sitemap Disclaimer Klanttevredenheidsonderzoek Privacy CZdirect en advertising trackers. Deze site maakt gebruik van javascript. Indien u alle functies wenst te gebruiken moet u javascript in uw browser inschakelen.
Voordelige brillen en contactlenzen CZ.
Zoekt u naar een bril of contactlenzen? CZ heeft bij verschillende opticiens korting voor u geregeld. U ontvangt de korting op vertoon van uw CZ Zorgpas. De korting geldt voor alle CZ-verzekerden. De kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
Vergoeding bril en contactlenzen op medische indicatie CZ.
Bent u op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vindt u op Mijn CZ. Help mij een verzekering kiezen. Mijn vergoedingen bekijken. Mijn verzekering wijzigen. U ontvangt als klant van CZ korting bij opticiens en ooglasercentra.
Vergoedingen voor bril, contactlenzen en ooglaseren CZdirect.
Maar of we uiteindelijk jouw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiƫle polisvoorwaarden en vergoedingsoverzichten en reglementen. Ben je op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vind je op Mijn CZ Download.
CZ Zorgverzekeraars Brilvergoedingen, klik hier voor de bril/contactlens vergoedingen van CZ!
Op de website van CZ vind u informatie als: zorg vergoeding bril montuur en brillen glazen en contactlenzen maar natuurlijk ook de adres gegevens straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Tevens ziet u het telefoonnummer van de helpdesk CZ is, namelijk: 013-5949949.
Vergoedingen bril, contactlenzen en ooglaseren PZP.
95, per 3 kalenderjaren voor glazen en/of lenzen of een ooglaserbehandeling, 57, per 3 kalenderjaren voor montuur. CZ Top Collectief. 200, per 2 kalenderjaren. Let op: de kosten voor het montuur dienen gespecificeerd te zijn op de rekening. Daarnaast dient het montuur gelijktijdig aangeschaft te zijn met de glazen.

Contacteer ons